Sante Farm

Fushë Kosovë

Rreth Sante Farm

Histori

 • Santefarm u themelua në vitin 2006 nga z.Mr Ph Sci Milaim Abdullahu, si Kompani me Përgjegjësi të Kufizuar për shitjen me shumicë dhe shpërndarjen e produkteve farmaceutike dhe të kujdesit shëndetësor në Kosovë, pas 18 viteve të përvojës në sektorin farmaceutik në Kosovë dhe jashtë saj. Santefarm është anëtare e Shoqatës Farmaceutike të Kosovës, si dhe shoqatave të tjera profesionale në Kosovë dhe në rajon.
 • Që nga viti 2006 deri më sot, Santefarm ka pasur një rritje të vazhdueshme dhe sot konsiderohet lider në tregun farmaceutik të Kosovës dhe një markë shumë e njohur jo vetëm në Kosovë, por edhe në rajon.

Arritjet

 • Santefarm sot është zgjedhja e parë për 98% të barnatoreve në Kosovë, për shkak të ofrimit te sherbimeve profesionale, stafit profesional, një gamë të gjerë produktesh të ofruara me ofertat më të mira në treg, si dhe prezencën e gjere në treg.
 • Sa i përket cilësisë, Santefarm është certifikuar me Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë ISO përmes standardeve të ISO 9001: 2008 duke përfshirë Proceduren e Mirë të Shpërndarjes, të certifikuara në 2010 nga Bureau Veritas. Më 15 shkurt 2017 ne jemi certifikuar me versionin e ri të standardeve të ISO 9001: 2015 duke përfshirë procedurat e GDP-së, një vërtetim i kryer nga PECB.

Produktet / Shërbimet

Logjistik

Santefarm ka mbi 650 klientë që i furnizonë rregullisht me produkte farmaceutike, produkte OTC, kozmetikë si dhe  artikuj të tjerë shëndetësor.

Me shpërndarje shumë profesionale nga  ekipit i logjistikes dhe i organizuar mirë per strategjinë e shpërndarjes, Santefarm furnizon të paktën tri here në baza javore, 98% e të gjitha barnatoreve rreth Kosovës, ndërsa barnatoret e Prishtines  janë të furnizuara disa herë në ditë. Përveç tregut të shitjes me pakicë, aktivitetet në treg të Santefarm janë orientuar drejt përmbushjes së kërkesës së sektorit të kujdesit shëndetësor publik. Jemi të pranishëm me sukses në tenderët publikë përmes të cilëve furnizojmë institucionet publike të kujdesit shëndetësor me produkte të cilësisë së lartë.

Shërbimet rregullative

Përmes ekipit tonë shumë profesional të Rregullatives, Santefarm ka arritur te regjistrojë mbi 300 artikuj në forma dhe doza të ndryshme në Agjencinë Kosovare të produkteve dhe pajisjeve medicinale.

Sherbimet qe Santefarm i ofron per partneret ne departamentin e çeshtjeve rregullative (DRA) jane:

 • Marrja dhe mbajtja e MA për produkte medicinale
 • Aplikimi për vendosjen në Listën Esenciale
 • Konsulencë afariste.

Shërbimet e Marketingut

 • Aktivitetet shitëse promovuese
 • Promovimet në barnatore
 • Reklama në media
 • Vizita në barnatore dhe MD
 • Organizimi i farmacisë dhe ngjarjeve mjekësore
 • Organizimi i seancave të edukimit të brendshëm dhe të jashtëm për farmacistët dhe farmacistët, si pjesë e Arsimit të Vazhdueshëm për Rinovimin e Licencave

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Sante Farm

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
049 937 937 049 937**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë