SARAJEVA STEAK HOUSE

Prishtina

Rreth SARAJEVA STEAK HOUSE

Rreth Sarajeva Steak House
Tradita e krijuar në skarë nga familja Begler dhe Agallar, prej fundit të viteve të 50-ta në Sarajevë, fundit të viteve të 60-ta në Prizren dhe fundit të viteve të 70-ta në Prishtinë përbën sot fondamentet e Sarajeva Steak House dhe Grill Sarajeva.

Brendimi gradual i filluar nga qebaptorja Sarajeva në Prishtinë në vitin 2007, kurorëzohet në vitin 2010 me hapjen e Grill Sarajeva në Albi Mall dhe në vitin 2012 në Albi Outlet, për të vazhduar më tutje bashkëpunimin me partnerët edhe në hapjen e Sarajeva Steak House në Marigona, Albi Mall dhe Rrugën B.

Sarajeva Steak House sot nderon traditën shumëvjeçare, duke ofruar: ushqim cilësor me meny të përgatitur nga mjeshtrit e kuzhinës e skarës për të kënaqur shijen dhe plotësuar dëshirat e myshterinjve; ambient modern e relaksues për të respektuar secilin person; si dhe shërbim të nivelit superior për ta befasuar secilën herë atë.

Disiplina, durimi e pastërtia janë vlera të hershme te Sarajeva, të cilat sot te Sarajeva Steak House janë plotësuar edhe me inovacionin, teknologjinë dhe marketingun, duke e bërë atë lider të sektorit në Kosovë.
Sarajeva Steak House beson në mikpritje dhe synon që me çdo kusht të ofrojë kënaqësi për klientët e saj.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga SARAJEVA STEAK HOUSE

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 832 467 045 832**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina