Saray Sweets

Prishtina

Rreth Saray Sweets

Saray Sweets SH.P.K bën prodhimin e ëmbëlsirave të ndryshme.

Saray Sweets ka edhe AKADEMINË e saj ku do të shërbejë që t’i vetëdijësojë konsumatorët apo shoqërinë rreth konsumimit të ëmbëlsirave të prodhuar me produktet organike dhe me teknologji moderne të vetë kompanisë.

MISIONI YNË

Ne punojmë me përgjegjësi sociale, për një biznes që rritet, kontribon dhe shton vazhdimisht vlerë tek punonjësit, klientët, partnerët dhe komunitetin, duke qenë gjithmonë një hap përpara të tjerëve. Duke sjellur llojllojshmëri të ëmbëlsirave me një kualitet si të parët në tregun e Ballkanit – me një shërbim ekskluziv.

OBJEKTIVI YNË

Lider i padiskutueshëm në prodhimin dhe tregtimin e produkteve të ëmbla dhe të shëndetshme, me shtrirje në gjithë regjionin e Ballkanit. Shërbimi ndaj konsumatorit do të na bëj të veqohemi nga të tjerët dhe të vetëdijësojmë tregun për ëmbëlsira të shëndetshme.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Saray Sweets

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
048 866 122 048 866**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina