SAS Security

Gjilan

Rreth SAS Security

Security Guard SAS është kompani e sigurimit që ofron të gjitha llojet e shërbimeve në fushën e sigurisë. E themeluar në vitin 2009 Security Guard SAS operon në të gjithë territorin e anamoravës dhe më gjerë. Puna jonë me përkushtim gjat këtyre viteve, ka dëshmuar se jemi lider në ofrimin e shërbimeve të sigurisë. Ne kuptojmë se problemet e sigurisë mund të ndryshojnë shumë nga një klient në tjetrin. Prandaj ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh të sigurisë për të përmbushur nevojat tuaja unike.

Security Guard SAS ofron shërbime duke filluar nga:Sigurim Themelor (Roje statike në qendra tregtare apo objekte), Sistem i Alarmit (Alarme kunder zjarrit, vjedhjeve, etj.), Sistem i Kamerave (Montimi dhe monitorimi 24/7 i kamerave nga qendra e kontrollit.), Siguri të eventeve publike (Në ambiente të hapura dhe të mbyllura) , Mbrojtje të Afërt , Sigurim të Armëve, Sistem të identifikimit, (Me fingerprint, kartela personale, etj.)

Serioziteti dhe efikasiteti ynë në fushën e sigurisë ka bërë që kompania jonë të shpërblehet disa herë me mironjohje, dekorata dhe falenderime nga klientë dhe miq vendor e ndërkombtarë. Ne besojmë se siguria nuk është vetëm për të ofruar mbrojtje, por edhe për të ndërtuar besim dhe për të nxitur marrëdhënie të forta me klientët tanë. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar nivelin më të lartë të shërbimit, profesionalizmit dhe integritetit dhe presim me kënaqësi të punojmë me ju për

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga SAS Security

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Siguri
Themelimi
2009
Vendndodhja
Gjilan