Select Restaurant

Çagllavicë

Rreth Select Restaurant

Select një vend i ri me një ambient të ngrohtë dhe modern ku mund të shijoni ushqime dhe pije të ndryshme.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Select Restaurant

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 521 111 049 521**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë