Senses Restaurant

Prishtina

Rreth Senses Restaurant

Një restorant dhe kafene klasike italiane në zemër të Prishtinës.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Senses Restaurant

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
044 50 42 50 044 50 4**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina