Service Demi

Prizren

Rreth Service Demi

SERVIS PËR TË GJITHË LLOJET MERCEDES-BENZ

Ne ofrojmë servisimin e të gjitha llojeve të Mercedesëve me pjesë origjinale.

AUTO SHITJE

Tani dhe me shërbime të reja
Vetura në Shitje
Vetura me Rent (qera)

Gjithmonë në shërbimin tuaj!

PAGESAT ME NE BËHET LEHTË
Departamenti ynë i financave gjithmonë gjenë zgjidhje financiare për t’ju kursyer para.

SERVISIMIN E TË GJITHA LLOJEVE TË MERCEDESËVE
Ne ofrojmë servisimin e të gjitha llojeve të Mercedesëve me pjesë origjinale.

TË BESUAR NGA TË GJITHË
Shërbimet tona profesionale janë dëshmuar tashmë që 20 vite duke krijuar besimin tek klientët tanë.

SIGURI DHE TRANSPARENCË
Stafi ynë është profesional dhe me përvojë në zgjedhjen e defektëve të ndryshme me një përkushtim maksimal.

NE KUJDESEMI PËR MERCEDESIN TUAJ!
Stafi ynë është profesional dhe me përvojë në zgjedhjen e defektëve të ndryshme me një përkushtim maksimal.Kemi paisje më moderne për servisim duke bërë edhe diagnoztifikimin me kompjuter të të gjitha problemeve.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Service Demi

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
048 408 090 048 408**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren