Sharr Travel

Prishtina

Rreth Sharr Travel

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 10 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime me autobus, aeroplan dhe traget.

Sharr Travel me përfaqësi në Prishtinë e Prizren, është e përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të transportit rrugor me autobusë modern e komod, shërbime të transportit ajror me aeroplan të kompanive më të njohura botërore. Sharr Travel njihet për stafin e saj profesional dhe për eksperiencë të gjatë në fushën e turizmit.

Gjithashtu ne si agjenci ofrojmë udhëtime për grupe të organizuara brenda dhe jashtë vendit, duke siguruar transportin, akomodimin dhe vizitat e vendeve kulturore historike.  

Shërbimet

 • Rezervimin e biletave për të  gjitha destinacionet boterore.
 • Pjesëmarrjen në panairet, kongreset, konferencat ndërkombëtare.
 • Rezervimin e hoteleve anembanë botës.
 • Rezervime për udhëtime me autobus komod për Zvicer, Itali, Gjermani, Austri, etj.
 • Aranzhmane turistike verore dhe dimërore.
 • Lundrime me Traget.
 • Udhetime grupore.
 • Ekskurzione brenda dhe jashte vendit.
 • Vizita vendeve kulturore historike.
 • Ofrojme autobusë, minibusë për shërbime ditore, javore dhe mujore.
 • Shërbime tjera sipas kërkesave.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Sharr Travel

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
038 610 015 038 610**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina