Sharri Plast

Prizren

Rreth Sharri Plast

Sharri Plast & GLASS eshte prodhues i dyerve dhe dritareve te plastikes, aluminit gjamit dhe fasadave.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Sharri Plast

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
048 280 280 048 280**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren