Shetit.com

Prishtina

Rreth Shetit.com

Shetit.com është ndërmarrje udhëtuese dhe turistike e regjistruar në Kosovë. Disa nga materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Shetit.com SHPK dhe si të tilla mund të jenë të mbrojtura sipas ligjit të autorësisë. Për informacione shtesë ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Shetit.com

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
048 233 555 048 233**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina