Shkel e Shko

Çagllavicë

Rreth Shkel e Shko

Në sektorin e higjienës, ‘’Shkel e Shko’’ është:
– Kompani me rritjen më të shpejtë në Kosovë;
– Kompani me ekipin më profesional;
– Kompani me investim të madhë në ngritje profesionale të stafit;
– Kompani e cila përcjellë trendet botërore në fushën e higjijenës.
Ne jemi kompani unike – e para e llojit të vet në Kosovë. Shkel e Shko është
kompani e cila me shërbim të sajë ofron edhe marketing në njerën nga hapsirat
e pashfrytëzuara më parë ate të dyshemesë në hyrje te objekteve afariste me anë
të tepihave me llogo.
Shkel e Shko është anëtare e Odës Ekonomike të Kosovës.

ÇKA BËJMË NE

Gjatë 17 vjetëve të fundit, ‘’Shkel e Shko” ka krijuar raporte të shëndosha dhe
korrekte me një numër të lartë të kompanive në Kosovë duke ju ofruar asortiman
të gjerë të produkteve si detergjenta, pajisje për pastrim, karroca të ndryshme,
kozmetikë për hotele, insekticide, aromatizues për hapësira të ndryshme, tharëse
për duar, letër për duar, letër për toalet, salveta me dhe pa llogo, makina për pastrim.
Me produktet tona ne i furnizojmë hotelet, restaurantet, spitalet, klinikat,
qendrat e shopingut, auto sallonet, kompanitë e pastrimit dhe shtëpitë private.

EKIPI YNË

Ne mendojmë që një staf mirë i përgaditur dhe i pathyeshëm është avantazhi
kryesor i yni ne sektorin e higjienës profesionale.
Eksperienca dhe marketingu efikas janë përkrahja kyqe e ekipit të shitjes në
teren. Sot kemi një ekip të trajnuar mirë një gjë e cila
na bënë të krenohemi edhe gjatë bisedave me klientat tanë.

LOGJISTIKA DHE DISTRIBUIMI

Me anë të një orari të planifikuar me kujdes ne mbulojmë gjithë territorin e Kosovës
duke i mbuluar nevojat e klientëve në tërësi me produkte kimike dhe mjete për
pastrim në mënyrë efikase dhe në kohë. Në të njejtën kohë shkëmbejmë informatat
me blerësit tanë deri tek viset më të largëta të territorit të Kosovës.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Shkel e Shko

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
049730720 04973**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë