Shtëpia e Bardhë

Ferizaj

Rreth Shtëpia e Bardhë

Restauranti “Shtëpia e Bardhë” gjendet në Km.e 12-të të rrugës kryesore Prizren-Prevallë. Restauranti “Shtëpia e Bardhë” paraqet nje pamje impozante dhe mahnitëse që shtrihet nën rrëzat e maleve të Sharrit .Me një atmosferë të shkëlqyeshme gjatë tërë stinorit të vitit dhe me një staf profesional gjithmonë të disponuar dhe të buzëqeshur ua ofrojmë mysafirëve specialitete të shijshme ndër më të ndryshmet.

Kuzhina ofron Meny tradicionale, me specialitete të nxehta dhe të freskëta që dalin nga furra.Restauranti posedon hapësirë të mjaftueshëm dykatëshe me një komoditet dhe rehati të paparë për të gjithë mysafirët.Familjarët këtu mund marrin fryme lire sepse mund të percjellin femijët e tyre që lozin enkas në këndin e fëmijëve që ndodhet mu para restaurantit.

Pak më tutje ndodhen Bungallot që u dedikohen vizitorëve që kanë deshirë të kalojne netët të paharueshme pushimi me shushurimë të lumbardhitë të qiltërt dhe në mesin e drujëve të lartë dhe ajrit të pastër.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Shtëpia e Bardhë

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 208 981 045 208**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj