Sinia Restaurant

Mitrovicë

Rreth Sinia Restaurant

Aty ku çelë natyra dhe përsoset shija!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Sinia Restaurant

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 555 059 045 555**** Shfaq
Vendndodhja
Mitrovicë