SMABUTECH

Prishtina

Rreth SMABUTECH

Kompania “Smabutech” është një kompani e pavarur Austriake/Kosovare dhe është themeluar ndërkombëtarisht në sektorin e integruar të automatizimit të ndërtesave. Gama e shërbimeve tona përfshin shërbime të tilla si planifikimi, këshillimi dhe optimizimi i impiantit të sistemeve të matjes, kontrollit dhe rregullimit (MSR/BMS – automatizimi i ndërtesave) në Gjermani dhe jashtë saj

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga SMABUTECH

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Konsulencë & Strategji
Telefoni
+383 49 745 272 +383 49 745**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina