Smart Tech Solutions

Prishtina

Rreth Smart Tech Solutions

Sistemet e Sigurisë, Automatizimi i Shtëpisë dhe IT.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Smart Tech Solutions

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Teknologji
Telefoni
049 828 048 049 828**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina