Sonex Kosova

Prishtina

Rreth Sonex Kosova

Histori që formësojnë jetën
Ne jemi një kompani në zhvillim dhe me performancë të lartë në Tuggen në kantonin e Schwyz. Ajo që filloi më shumë se 10 vjet më parë si një dyqan zdrukthtari për kuzhina, pajisje të brendshme dhe dyqane tani është zhvilluar në një kompani inovative me teknikat më moderne të prodhimit.

Pas një goditjeje fati, na u desh të rimendonim dhe të shkonim në një rrugë të re. Përvoja e bazuar mirë dhe shikimi përpara drejt së ardhmes, së bashku me traditën, na dallojnë dhe e çojnë kompaninë përpara. Perspektivat imagjinative dhe konvencionale janë të bashkuara në të gjithë kompaninë. Ne nuk kursejmë asnjë përpjekje dhe investojmë vazhdimisht në teknologji të reja për të përmbushur nevojat dhe dëshirat individuale të klientëve tanë. Kjo mund të shihet në ekspozitën tonë dhe në projektet tona.

Ne do të përballemi me ndryshime të vazhdueshme dhe do të kombinojmë risitë dhe traditat tona me modernitetin. Kështu krijohet diçka e re.
Cilësi në nivelin më të lartë në të gjitha prodhimet tona. Me besueshmërinë e mënyrës së të menduarit zviceran, ne e jetojmë këtë çdo ditë. Sjellja e inovacionit dhe detajit për detaje në çdo milimetër të dizajnit të kuzhinës dhe mobiljeve është qëllimi dhe motivimi ynë.

Ne kombinojmë cilësinë me inovacionin me mjeshtërinë tradicionale të zdrukthtarisë dhe prodhimin më të avancuar. Gjithmonë duke marrë parasysh të gjitha risitë dhe rregullimet që po bën tregu i kuzhinës. Ne gjithashtu vendosim kërkesat më të larta për produktet tona dhe kështu përmbushim pritshmëritë e klientëve tanë – deri në detajet e fundit. Kjo kërkon një ekip me përvojë, krijues, partnerë të fortë dhe makineri prodhimi më të avancuara.

Shumë faleminderit për punonjësit tanë, partnerët dhe e fundit, por jo më pak e rëndësishme, klientët tanë.

2019
Themelimi i kompanisë «Sonex Küchen AG»

Tani pronari / presidenti i VR Livia Zimmermann dhe Vullnet Kraba, pronar / anëtar i VR mund të kombinojnë risitë e reja me një fabrikë shtesë prodhimi prej 2000 m2 dhe sallën ekspozite mbi 200 m2 për kuzhinë dhe dizajn të brendshëm, si dhe zdrukthtari për rregullime dhe punë të vogla . Ky kombinim na jep mundësinë për të krijuar implementime inovative, të larmishme dhe precize me klientët tanë.

2019
Bashkimi i zdrukthtarisë/dizajnit të brendshëm dhe arkitekturës.

2009
Themelimi i një kompanie kuzhine, arredimi dhe pajisje dyqanesh

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Sonex Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Kreativitet & Dizajn
Themelimi
2014
Vendndodhja
Prishtina