Sonus Architects

Pejë

Rreth Sonus Architects

SONUS është një ekip arkitektësh dhe dizajnerësh në fusha të ndryshme të arkitekturës dhe urbanizmit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Sonus Architects

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Arkitekturë & Inxhinieri
Telefoni
049 268 333 049 268**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë