Spedition Dautaj

Prishtina

Rreth Spedition Dautaj

Si një ekspert në logjistikën e pijeve dhe transportin ndërkombëtar, ne kemi menduar të orientuar drejt zgjidhjes dhe kostos për klientët tanë për më shumë se 19 vjet.

Planifikimi largpamës, zgjidhjet e përshtatura të TI-së, zhvillimi i mëtejshëm i përhershëm dhe zgjerimi i vazhdueshëm i gamës së shërbimeve tona na mundësojnë t’ju ofrojmë një paketë të qëndrueshme dhe dinamike paketash shërbimesh profesionale. Standardet e larta të cilësisë janë rezultat i proceseve efikase të punës, shpirtit aktiv të ekipit dhe përpjekjeve intensive për të zbatuar kërkesat e klientëve në mënyrën më të mirë të mundshme.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Spedition Dautaj

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
+4915204317965 +491520431**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina