Spitali Olive

Prishtina

Rreth Spitali Olive

Shërbime për sëmundje të brendshme, për kirurgji të përgjithshme, për gjinekologji me obstetrikë, për pediatri, i emergjencës, i otorinolaringologjisë, i ortopedisë, i kirurgjisë maksilofaciale.

Spitali Olive është, spitali më i madh dhe më modern privat në rajon dhe është shembull për rrëfim të suksesshëm në sektorin shëndetësor me shërbimet mjekësore sipas protokolleve më moderne në mjekimin e pacientëve. Ekipi cilësor mjekësor duke përdorur metoda dhe teknika bashkëkohore u qëndron në dispozicion pacientëve 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Ai funksionon si Spital i gjinekologjisë dhe obstetrikës, Spital sëmundje të brendshme, i kirurgjisë së përgjithshme, i pediatrisë, i emergjencës, i otorinolaringologjisë, ortopedisë, i kirurgjisë maksilofaciale. Poashtu I njësisë dhe kujdesit intensiv me reanimacion, i kabinetit për diagnostikim radioimazherik si dhe laboratorit biokimik, hematologjik, patologjik dhe citologjik.

Prioriteti i Spitalit Olive, është siguria e pacientit dhe cilësia më e lartë e shërbimeve, të cilat sigurohen nëpërmjet pajisjeve më moderne të fjalës së fundit të teknologjisë, mjekëve më të mirë nga Kosova dhe jashtë vendit, si dhe shërbimeve më të mira të mundshme nga personeli mjekësor dhe paramjekësor dhe stafi administrativ.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Spitali Olive

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
044 600 303 044 600**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina