Spitali Otrila

Çagllavicë

Rreth Spitali Otrila

Spitali Otrila u themelua në vitin 2010.

Spitali Otrila ofron shërbime të ORL-së, Neurokirurgji, Ortopedi, Radiologji dhe Shërbime laboratorike.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Spitali Otrila

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Themelimi
2010
Telefoni
044 656 363 044 656**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë