Spitali Royal Medical

Çagllavicë

Rreth Spitali Royal Medical

U themelua në vitin 2015. Prej atëherë e deri më sot, Spitali Royal Medical ka përmirësuar dhe zgjeruar vazhdimisht gamën e shërbimeve të saj, përmes bashkëpunimit me mjekë eminentë, modernizimit të vazhdueshëm të pajisjeve mjekësore dhe investimeve në edukimin e punonjësve të saj. Falë kësaj, njihemi si një qendër mjekësore relevante. Sot, ekipi i ekspertëve të Spitalit Royal Medical përbëhet nga mjek specialist, ekspertë të lartë, në mesin e të cilëve janë disa nga emrat më të mëdhenj të mjekësisë Kosovare.

Me adresë në rrugën magjistrale Prishtine Ferizaj, Spitali Royal Medical ofron shërbime mjekësore të besueshme dhe cilësore – ekzaminime, diagnostikime moderne, trajtime kirurgjike, trajtim spitalor në dhoma komfore te pacienteve, ekzaminime sistematike, shërbime laboratorike si dhe shumë shërbime të tjera mjekësore.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Spitali Royal Medical

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Themelimi
2015
Telefoni
049 844 111 049 844**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë