Spitali Special Bahçeci

Prishtina

Rreth Spitali Special Bahçeci

Prof. Dr. Mustafa Bahçeci, 26 vite më parë në themelimin e Grupit Shëndetësor Bahçeci ka patur një qëllim të vetëm; të realizohen trajtime të suksesshme në fekondimin in vitro duke mbështetur proceset fizike dhe emocionale të çifteve që nuk mund të bëhen prindër.

Sot, me mbi 80.000 foshnje të shëndetshme nëpërmjet fekondimit in vitro, ne jemi një institucion që ka arritur të kthejë këtë ëndërr në realitet. Suksesi ynë arrihet përtej kufijve të vendit duke shërbyer në 7 shtete me 13 qendra me të njëjtin kuptim cilësor dhe me vlera etike.

Arritjet Ndërkombëtare & Bashkëpunimet

Bahçeci e cila është zgjedhur një nga 3 qendrat më të mira në botë për IVF nga revista më e respektuar e lajmeve në Amerikë Newsweek, u nderua me çmimin “Qendra e Vitit për IVF” në Kongresin Botëror të Turizmit të Shëndetit (WHTC).

Përmes një bashkëpunimi shkencor me Universitetet e Oxford dhe Parisit, ne po kontribuojmë në shkencën riprodhuese duke hulumtuar shkaqet e infertilitetit femëror.

Teknologji Superiore & Staf i Ekspertëve

Sekreti i suksesit në fertilizimin in vitro është Laboratori i Avancuar i Embriologjisë. Me këtë qasje ne kemi një shkallë suksesi mbi standardet evropiane, veçanërisht në ato raste të vështira, duke përdorur pajisjet më të avancuara teknologjike në Laboratorin tonë të Embriologjisë.

Me ekipin e mjekëve tanë me përvojë, embriologëve, specialistëve të gjenetikës, psikologëve dhe infermierëve, ne ofrojmë trajtime të veçanta për person me protokollet diagnostifikuese dhe trajtuese duke i vlerësuar rastet e veçanta të çifteve si dhe kërkesat e tyre.

Privatësi & Parimet tona të Sigurisë

Ne i kushtojmë rëndësi të madhe konfidencialitetit të pacientit dhe sigurisë së informacionit. Informacioni i pacientëve tanë nuk mund të ndahet me asnjërin në asnjë rast.

Spermatozoidet dhe embrionet tuaja mbrohen me kujdes nga rreziku i përzierjes, falë BahçeciMAX E-siguri dhe Sistemet e Verifikimit Dixhital.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Spitali Special Bahçeci

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
038 606 220 038 606**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina