Star Sun

Prishtina

Rreth Star Sun

Vendi më i mirë për të qenë nën diell ditën dhe yjet gjatë natës!
Që nga viti 2008.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Star Sun

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Themelimi
2008
Telefoni
044 100 848 044 100**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina