Start Group

Lipjan

Rreth Start Group

START GROUP është një kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të produkteve si PLLAKAVE ELEKTRIKE. START GROUP ofron produkte si Keramikë, Laminat, Elektrikë, Tapeta, Vegla pune, Sanitari, Ujësjëlles, Ndriqim, Ngjyra, Fasadë dhe shumë produkte tjera

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Start Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
049 934 888 049 934**** Shfaq
Vendndodhja
Lipjan