Stone Market

Lipjan

Rreth Stone Market

Stone Market L.L.C. me seli në Suhadoll-Lipjan ështe një kompani importuese, eksportuese dhe e shitjes me shumicë të Granitit dhe Mermerit në tregun e Ballkanit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Stone Market

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
049 491 333 049 491**** Shfaq
Vendndodhja
Lipjan