SUNNY HILL TECH

Prishtina

Rreth SUNNY HILL TECH

SUNNY HILL TECH
Ne punojmë kryesisht me biznese, të cilat kërkojnë të kontraktojnë ITO (Information Technology Outsourcing) dhe BPO (Business Process Outsourcing).

Kosova është shfaqur si një nga lokacionet kryesore të Evropës për burime globale të shërbimeve të TI-së, për shkak të kostos së ulët dhe një numri të madh të stafit të TI-së me arsim të lartë dhe shumëgjuhësh.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga SUNNY HILL TECH

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Teknologji
Telefoni
048 129 900 048 129**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina