SushiCO

Prishtina

Rreth SushiCO

SushiCO Kosova është partner ekskluziv i brendit të njohur ndërkombëtar SuchiCo, ku për specialitet ka ushqimin për adhuruesit e kuzhinës Japoneze, Kineze dhe Tajlandeze. Me përvoje mbi 20 vjeçare ky brend tashmë operon edhe në vendin tonë, për të sjellë shijet më të veçanta për të gjithe të apasionuarit e ushqimit aziatik.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga SushiCO

Operatore Telefonike
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Telekomunikim
29 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 28 October, 2023
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 725 725 049 725**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina