Swinto

Prishtina

Rreth Swinto

Swinto, një mënyrë e re e menaxhimit të parave. Zgjidhja jonë tejkalon pengesat financiare dhe ofron një përvojë bankare të lehtë për transferim të parave.

Misioni ynë

Misioni ynë është të ndërtojmë një ekosistem që na mbështet të gjithëve në udhëtimin tonë financiar, na bashkon dhe i largon barrierat e vjetra, i bën financat të arritshme për të gjithë njerëzit, duke riformësuar thellësisht mënyrën se si i mendojmë dhe i menaxhojmë financat për një të ardhme më të mirë.

Vizioni ynë

Një platformë financiare e besueshme, efikase në kosto, e lehtë për t’u përdorur dhe e sigurt, për të gjithë, kudo dhe në çdo kohë.

Vlerat tona

Ne jemi të përkushtuar të promovojmë fuqizimin dhe përgjegjësinë, duke siguruar përfshirje financiare për të gjithë dhe duke mbajtur partneritete të ndryshme. Të gjitha aktivitetet tona bazohen në parimet e punës të lidhura me përgjegjësinë sociale dhe qëndrueshmërinë mjedisore.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Swinto

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Teknologji
Telefoni
038 600 440 038 600**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina