Swiss Computers

Prishtina

Rreth Swiss Computers

Shitje me SHUMICË dhe PAKICË të: PC, Laptop, Monitor, HDD, RAM dhe aksesorë të ndryshëm.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Swiss Computers

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
049 900 098 049 900**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina