Swiss Dental

Ferizaj

Rreth Swiss Dental

Poliklinikë stomatologjike e cila ofron shërbime profesionale me standarde europiane!

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë kujdes të jashtëzakonshëm dentar për të gjithë pacientët tanë. Ekipi ynë i profesionistëve dentarë me përvojë dhe të kualifikuar ofron një sërë shërbimesh, nga kontrollet rutinë dhe pastrimi deri te trajtimet më komplekse si kanalet e rrënjëve dhe implantet dentare.

Ne e kuptojmë se vizita te dentisti mund të jetë një përvojë e frikshme për disa njerëz, kjo është arsyeja pse ne përpiqemi të krijojmë një mjedis të ngrohtë dhe mikpritës për t’i ndihmuar pacientët tanë të qetë. Objektet tona moderne janë të pajisura me teknologjinë më të fundit për të siguruar që pacientët tanë të marrin kujdesin më të mirë të mundshëm.

Në poliklinikën tonë dentare, ne besojmë se parandalimi është më i mirë se kurimi, kjo është arsyeja pse ne i kushtojmë një rëndësi të madhe edukimit të pacientëve tanë për praktikat e mira të higjienës orale. Ne punojmë me pacientët tanë për të zhvilluar plane trajtimi të personalizuara që plotësojnë nevojat dhe qëllimet e tyre specifike.

Pavarësisht nëse keni nevojë për një kontroll rutinë ose për një trajtim më kompleks, poliklinika jonë dentare është këtu për t’ju ndihmuar. Na kontaktoni sot për të caktuar një takim dhe për të hedhur hapin e parë drejt një buzëqeshjeje më të shëndetshme dhe më të lumtur.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Swiss Dental

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Vendndodhja
Ferizaj