Swiss Hospital

Gjilan

Rreth Swiss Hospital

Swiss Hospital është themeluar në vitin 2019, duke filluar punën si institucioni i parë privat i kujdesit shëndetësor në Anamoravë, fillimisht duke vepruar si klinik nën emrin “Swiss Clinique 2”, më pastaj në vitin 2021 ka zgjeruar gamën e fushëveprimtarisë me hapjen e dy departamenteve në operime si atë të Kirurgjisë së përgjithshme dhe Ortopedisë. Swiss Hospital tani përfshin një veprimtari të zgjeruar të shërbimeve specialistik.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Swiss Hospital

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
044 134 135 044 134**** Shfaq
Vendndodhja
Gjilan