Swiss Hospital

Gjilan

Rreth Swiss Hospital

Swiss Hospital është themeluar në vitin 2019, duke filluar punën si institucioni i parë privat i kujdesit shëndetësor në Anamoravë, fillimisht duke vepruar si klinik nën emrin “Swiss Clinique 2”, më pastaj në vitin 2021 ka zgjeruar gamën e fushëveprimtarisë me hapjen e dy departamenteve në operime si atë të Kirurgjisë së përgjithshme dhe Ortopedisë. Swiss Hospital tani përfshin një veprimtari të zgjeruar të shërbimeve specialistike.

STAF PROFESIONAL

Ne jemi krenarë të punojmë me stafin tonë profesional. Mjekët tonë të kualifikuar me specializim dhe përvojë shumë vjeçare, pranojnë dhe trajtojnë me kujdes të veçant çdo pacient.

7 DITË TË JAVËS

Qëllimi ynë është që ne të jemi gjithmonë afër jush dhe të ofrojmë zgjidhje për ju gjatë gjithë kohës në mënyrë që ju të ndjeheni të sigurt dhe të shëndetshëm, prandaj ne jemi në shërbimin tuaj çdo ditë të javës.

SHËRBIMI EMERGJENT

Shërbimi emergjent në Swiss Hospital është shërbimi që na bën ne të dallojmë nga të tjerët. Ne jemi gjithmonë të gatshëm për të ofruar ndihmën tonë në rastet emergjente me vetëm një thirrje larg jush

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Swiss Hospital

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
044 134 135 044 134**** Shfaq
Vendndodhja
Gjilan