Tactica

Prishtina

Rreth Tactica

Tactica është një agjenci e njohur ndërkombëtarisht e marketingut dixhital e dedikuar për të rritur dukshëm markën tuaj nga koncepti në zbatim. Ne rekrutojmë vetëm kremin e specialistëve të marketingut dixhital duke bërë shkrirjen e përsosur të ekspertizës krijuese, teknike dhe strategjike.

Misioni yne
E themeluar në vitin 2018 si një kompani SEO, Tactica është rritur në një agjenci të marketingut dixhital me shërbim të plotë. Ne jemi të specializuar në ofrimin e një eksperience të jashtëzakonshme për klientët e çdo industrie. Tregtarët tanë dixhitalë me përvojë, zhvilluesit, projektuesit dhe shkrimtarët mund të ekzekutojnë çdo projekt pavarësisht nga kompleksiteti i tij. Ne sjellim zgjidhje për problemet tuaja ekzistuese dhe parandalojmë që të ndodhin çdo problem tjetër në radhë të parë duke zhvilluar strategji novatore të përshtatura pikërisht për nevojat tuaja. Misioni yne? Ndihmoni bizneset të rriten dukshëm në çdo aspekt të botës dixhitale.

Filozofia e punës
Ne përpiqemi të ofrojmë një zgjidhje të përshtatur të rritjes dixhitale që plotëson nevojat specifike të çdo klienti.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Tactica

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Reklamim & Marketing
Themelimi
2018
Telefoni
049 280 999 049 280**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina