Tafingo

Prishtina

Rreth Tafingo

Tafingo filloi aktivitetin e saj me synimin për të ndërtuar një rrjet më të mirë dhe më cilsëor të pasurive të paluajtshme, përmes së cilës njerëzit mund të blejnë, të shesin apo të marrin me qira pronën që ata dëshirojnë.

Tafingo ju mundëson të shitni, bleni a po të gjeni me qira banesa, shtëpi, lokale në të njëjtin vend, i cili është lehtë i qasshëm dhe pranë jush me agjentët tanë të cilët do të jenë në dispozicionin tuaj duke ju garantuar  shërbim cilësor, të saktë dhe të shpejtë.

Tafingo është një platformë me një investim serioz amerikan dhe  përbëhet nga ekspertë të fushës së patundshmërisë në SHBA dhe në trojet tona.

Synimi i TAFINGOs është që të shtrihet në të gjitha trojet shqiptare, dhe të ju mundësoj blerësve apo shitësve të kenë një vend të dedikuar për patundshmëri.

Zyret tona janë të lokalizuara aktualisht në Kosovë.
E gjithë kjo ide filloi nga vështirësia e krijuesit për të blerë një shtëpi në Kosovë, pasi që për këtë proces është dashur të kontaktojë shumë persona dhe të shfletojë shumë faqe në internet, pasi që nuk kishte një platformë të dedikuar posaqërisht për patundshmëri.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Tafingo

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Patundshmëri & Menaxhim Prone
Telefoni
043 222 000 043 222**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina