Taktika Studio

Prishtina

Rreth Taktika Studio

Ne jemi një ekip njerëzish të motivuar, miqësorë dhe të përkushtuar që punojnë së bashku për të bërë një buzëqeshje në fytyrat e miliona njerëzve përmes shërbimeve inovative!

Besoni në krijimtarinë tonë dhe gjithçka është e mundur!
Njihuni me ekipin tonë që është i apasionuar pas maceve dhe qenve dhe i aftë ta kthejë energjinë e tyre në rezultate në gjithçka që bëjnë!

Taktika përbëhet nga një ekip i përzier mirë i femrave (44%) dhe meshkujve (56%), shumë të motivuar me personalitete të ndryshme që bashkohen për ta bërë përvojën tuaj unike.

Çfarë bëjmë ne?
Ne ofrojmë një përzierje shërbimesh për të ndihmuar bizneset të përmirësojnë produktivitetin e tyre. Ne kujdesemi për të gjitha, nga dizajni i produktit deri te optimizimi i produktit në Amazon. Ne përdorim një metodologji unike për të mundësuar transformimin e biznesit duke kombinuar kreativitetin, dizajnin dhe inovacionin.

Optimizimi i Amazon
Marketing Dixhital
Website
Dizajn Grafik
Konfigurim 3D
Branding

Rritja e markës është sfida jonë e preferuar. Sjellja në jetë e identitetit të një kompanie në mënyra emocionuese dhe mbajtja e saj përpara konkurrencës na nxit vërtet. Pra, ne e bëjmë këtë përmes një procesi të mirëmenduar.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Taktika Studio

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Reklamim & Marketing
Telefoni
038 60 60 12 038 60 6**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina