Tartine

Prishtina

Rreth Tartine

Rreth Tartine
Tartine u hap në një ditë të ftohtë janari të vitit 2016 në vendin e parë, të ngrohtë dhe komod në zemër të Prishtinës. E konceptuar nga një juriste dhe një arkitekte, Adelina dhe Gresa, Tartine solli një qasje të re në tregtinë e kuzhinës në Kosovë duke shtuar angazhimin personal dhe shërbimin e vëmendshëm edhe në vaktin më të thjeshtë të përgatitur. Gjithçka në Tartine është bërë nga prodhime të freskëta dhe vendase; Përdredhjet tartine, quiches origjinale, tortat e shijshme, etj. e kanë bërë menunë dhe premisën tonë një përvojë ikonike për t’u shijuar.

Në çdo moment të caktuar ka 8-12 gra që punojnë në kuzhinë dhe restorant për t’ju ofruar përvojën më të mirë të mundshme të ushqimit. Vendimi i Tartine për të punësuar të gjithë stafin femër nuk ishte vetëm një koment i gjendjes aktuale të çështjeve sociale në Kosovë, por edhe një përpjekje e vërtetë për të fuqizuar gratë dhe për t’u dhënë atyre mundësinë që të qëndrojnë të patundur në luftën e tyre për barazi gjinore.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Tartine

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Themelimi
2016
Telefoni
049 151 000 049 151**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina