Task Consulting

Prishtina

Rreth Task Consulting

Task Consulting është kompani me seli në Prishtinë e cila merret me shërbime të konsulencës dhe ndihmesën e bizneseve në zhvillim e sipër.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Task Consulting

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Konsulencë & Strategji
Telefoni
045 724 442 045 724**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina