Taverna Tirona

Prishtina

Rreth Taverna Tirona

Gjithmonë ushqim i freskët dhe i shijshëm dhe pije per shijen tuaj

Taverna jonë krenohet që është taverna e parë në Kosovë. Hapur në 2002, Tirona shërben si një vend perfekt për kohën e drekës, ndërsa shndërrohet në vendin më të njohur të birrës, rakisë dhe mezës në qytet.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Taverna Tirona

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 334 602 049 334**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina