TechKosova

Prishtina

Rreth TechKosova

TechKosova është një kompani e re e cila merret me shpërndarjen dhe shitjen e pajisjeve elektronike.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga TechKosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Teknologji
Vendndodhja
Prishtina