Tectigon

Prishtina

Rreth Tectigon

Tectigon është një kompani teknologjike me seli në Prishtinë, Kosovë. Ne jemi të specializuar për të punuar në Zhvillimin e IT, Marketing, Zhvillimin e Softuerit, Zhvillimin e celularëve, AI & ML etj.

Gjërat kryesore që karakterizojnë kompaninë tonë dhe punën tonë janë kreativiteti, transparenca me klientët tanë, aftësia për t’u përshtatur në situata të ndryshme.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Tectigon

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Teknologji
Telefoni
048 667 979 048 667**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina