TehnoBurimi

Mitrovicë

Rreth TehnoBurimi

Kompania TehnoBurimi është e vendosur në Mitrovicë, Republika e Kosovës. TehnoBurimi është hapur ne vitin 2008 dhe është e themeluar nga dy pronarë që janë Burimi sh.p.k që është themeluar në vitin 1992 me seli në Mitrovicë si dhe kompanisë Zagorje – TehnoBeton d.d me seli në Kroaci që është themeluar në vitin 1946.
TehnoBurimi prodhon elemente të betonit të parafabrikuar të cilat përdoren në sektorin e ndërtimit dhe energjisë, shtëpiza për trafostacione, anësore të rrugëve, ulluqet, gypa betonit, etj.
Prodhimi zhvillohet në fabrikën e re moderne në Mitrovicë, e cila u hap në 2008. Karakteristikat teknike të të gjitha produkteve i përshtaten rregulloreve dhe normave të krijuara nga klienti.
Sistemi i menaxhmentit të kompanisë është i certifikuar me: EN ISO 9001:2008 EN ISO 14001:2004.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga TehnoBurimi

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Themelimi
2008
Telefoni
049 415 900 049 415**** Shfaq
Vendndodhja
Mitrovicë