Teleset Kosova

Prishtina

Rreth Teleset Kosova

PËR NE

Shtëpia është pasqyrimi më gjithëpërfshirës i personalitetit tonë, mënyrës sonë të jetesës dhe ekuilibrit të harmonisë sonë me botën e jashtme. Shtëpia është vendi ku ne reflektojmë dhe rimbushim veten. Sa i përket kësaj, mobiljet e Teleset Kosova nuk janë vetëm një blerje e zakonshme, ato janë një premtim i mbajtur.

Në një botë gjithnjë e më dixhitale dhe artificiale, pse të mos vini Teleset Kosova dhe të përjetoni diçka autentike.

BIO

Trashëgimia e kompanisë Teleset Kosova shtrihet në Prishtinë, kryeqytetin e Republikës së Kosovës, e njohur për frymën e saj inovative dhe mentalitetin e ‘mbushni punën’, dikur ‘motori’ historik që nxiti suksesin e Epokës së Artë epike të Jugosllavisë. E themeluar në vitin 2018, kompania aktualisht menaxhohet nga gjenerata e dytë dhe e tretë e Familjes Dobërçani.
Familja filloi nga viti 1957 në biznesin e mobiljeve nga z. Ahmet Dobërçani si drejtor i përgjithshëm i fabrikave më prestigjioze në ish-Jugosllavi Simpo dhe Treska në rajonet e Kosovës, Maqedonisë dhe Malit të Zi.
Në vitin 1999 dyqanet pushojnë së funksionuari në Kosovë për shkak të luftës, kështu që familja duhej të largohej nga vendi dhe të zhvendosej për 1 vit jashtë vendit. Pas luftës familja u dëmtua rëndë në aspektin material dhe emocional me humbje të mëdha kapitale dhe mbi të gjitha themeluesi z.Ahmet Dobërçani humbi jetën më 11 janar 2001. Kompania nuk mundi të vazhdonte pas këtyre humbjeve dhe nuk funksionoi për 12 vjet. në tregje.
Më 9 korrik 2013 kompania u ringjall dhe traditën 57 vjeçare e ktheu z.Ergyn Dobërçani si themelues i kompanisë Teleset Kosova me origjinë turke por me degën e saj të re tani në Republikën e Kosovës, kompania filloi me një showroom prej 300. m2 brenda 4 viteve arriti një sukses të madh ku u zhvendos në një ekspozitë prej 1350 m2 dhe gjithashtu hapi filialin e saj në Maqedoni, Shkup. Tani kompania operon ende në treg dhe po zhvillohet çdo vit mbi të gjitha njihet si lider në sektorin e mobiljeve në vend.
Në vitin 2018 familja Dobërçani themeloi Teleset Kosova, një markë me idenë për të sjellë në jetë diçka nga dizajnet tona, diçka personale dhe ndryshe. Ne e dimë se standardet estetike dhe teknikat e prodhimit kanë ndryshuar me kalimin e viteve, por pasioni për të bukurën dhe të bërë me mjeshtëri, jo.
Vëmendja në detaje, përdorimi i materialeve natyrore të punuara me mjeshtëri, sugjerimet e vendeve afër dhe larg mbeten shenjë dalluese e produkteve të Teleset Kosova.

MBLEDHJA

Ne priremi të sjellim ndryshime emocionuese me koleksionet tona të mobiljeve. Emocionuese për ne qëndron tejkalimi i pritjeve të klientëve duke nderuar zgjedhjet e tyre, individualitetin e tyre, familjet dhe mobiljet e zgjedhura në Teleset Kosova. Ne na pëlqen ta quajmë veten moderne, por me rrënjë të lidhura thellë dhe që rriten nga frymëzimi i natyrës. Në fund, natyra është thirrja jonë e detyrës për të sjellë vlerën e jashtëzakonshme në produktet tona.

SHËRBIMET

Puna jonë ka qenë gjithmonë dhe do të jetë gjithmonë për cilësinë.
Në Teleset Kosova ne jemi krenarë për atë që bëjmë, thjesht sepse nuk ka asgjë më shpërblyese se një klient i lumtur si rezultat i një produkti që kemi dorëzuar si ekip.
Ne jemi një ekip shumë i aftë, i talentuar dhe i motivuar; na pëlqen të jemi të përgatitur mirë dhe të ditur – dhe me një kuptim të vërtetë të kontekstit në të cilin punojmë. Me qasjen tonë kurioze dhe pyetëse, ne njohim vërtet klientët tanë – si dhe zbulojmë thelbin e përmbledhjes së tyre. Është e vetmja mënyrë për t’i shtuar vërtetë vlerën optimale çdo produkti.
Ne kemi guximin të jemi ndryshe, të ndryshojmë kufijtë dhe të vendosim standarde të reja për të arritur përsosmërinë. Ne sfidojmë veten që të kemi një mendje të hapur dhe të stimulojmë perspektiva të reja. Ne kemi fare qartë një preferencë për dizajn të sofistikuar dhe kohëzgjatje – për materiale dhe zgjidhje të pastra, autentike që krijojnë një ndikim të qëndrueshëm.

KORPORATË

Në thelb të kompanisë sonë, ne kemi ndërtuar një kulturë respekti dhe bashkëpunimi pa kompromis, dhe kjo përkthehet në një efikasitet që krijon një përvojë superiore të markës për klientët tanë, dhe në të njëjtën kohë një rritje pozitive për ne dhe partnerët tanë.

FRYMËZIM

Për të bërë ndryshime emocionuese, nevojitet frymëzim dhe guxim. Ne jemi të frymëzuar nga natyra dhe posedojmë guximin nga shqisat tona krijuese. Prandaj ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të stileve të mobiljeve me synimin për të prekur jetën dhe për të zgjuar shqisat e atyre që janë në kërkim të vazhdueshëm për të jetuar mirë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Teleset Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
1957
Telefoni
049 892 444 049 892**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina