Termika HVAC

Prishtina

Rreth Termika HVAC

Me dekada eksperiencë në projekte te ngrohjes, ventilimit, klimatizimit dhe inxhinierisë mekanike, Termika HVAC ju ofron klientëve zgjidhje inovative, te kompletuara, te kualitetit te larte, me efiçiencë te energjisë dhe çmime konkurruese edhe per projektet me sfiduese teknike. Nga projektimi tek specifikimet tek instalimet, ekipi jone gjithmonë mbanë standardet me te larta të përsosmërisë inxhinierike ne ngrohje, ventilim dhe klimatizim. Ne ndjekim nje filozofi te kompanisë qe konsumatori eshte ne rradhe te pare dhe jemi krenare ne qasjen tone te personalizuar ne inxhinieri.

Termika HVAC do te ju ofroje shërbime te teknologjisë se fundit te ngrohjes,ventilimit dhe klimatizimit gjate te gjithë projektit, duke ndihmuar ne realizim te shpejte, redukim te gabimeve dhe lëshimeve, humbjeve me te vogla dhe nje kuptim me te mire te koncepteve te projektimit.

Kompania ofron shërbime gjithëpërfshirëse konsulence dhe mbikëqyrjeje duke filluar nga sistemet tradicionale të ngrohjes, sistemet e ftohjes dhe sistemet e ventilimit deri tek projektet e specializuara si sisteme ngrohjeje inovative dhe eficiente, sisteme ftohjeje, ftohje precize, sisteme VRF, sisteme te trajtimit te ujit sanitar, ventilim me rikuperimin e nxehtësisë dhe sisteme te ventilimit te garazheve.
Specialistët tanë kanë projektuar sisteme te ngrohjes, ventilimit dhe klimatizimit për ndërtesa të ndryshme rezidenciale, komerciale, industriale, fabrika dhe qendra tregtare.
Teknologjitë më të fundit përdoren gjithmonë në procesin e projektimit dhe instalimit. Specialistët tanë monitorojnë zhvillimet e reja brenda profesionit dhe janë aktivë në zbatimin e risive në procesin e projektimit dhe instalimit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Termika HVAC

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
038 748 317 038 748**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina