TERMOLULI

Ferizaj

Rreth TERMOLULI

Termoluli është kompania lidere ne sektorin e ngrohjes dhe me rritjen më të shpejt në Kosovë. Kompania jonë prej themelimit e deri tani është lidere në treg me produkte cilësore edhe shërbime efikase.

Ne jemi të fokusuar në ofrimin e produkteve të sistemit të ngrohjes qendrore, sistemit te ujësjellësit dhe të klimatizimit, duke dhënë të gjitha shpjegimet e nevojshme për cilësinë dhe përmbajtjen e produkteve që prodhohen nga top brendet më të fuqishme në: Itali, France, Belgjike, Greqi, Bullgari, Gjermani, Japoni etj. 

Rritja e vazhdueshme e biznesit tonë ka ardhur falë kërkesave dhe këshillave të klientëve tanë, të cilët gjithëmonë janë të mirëseardhur të japin këshilla apo sugjerime rreth cilësisë së produkteve dhe shërbimeve tona. Termoluli është furnizues i më shumë se 70 pikave në tërë Kosovën.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga TERMOLULI

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
038 765 555 038 765**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj