Termopan

Prishtina

Rreth Termopan

Kompania Termopan është themeluar në vitin 1980, që nga ajo kohë kjo kompani nuk e ka ndërprerë aktivitetin e vet. Në fillim kompania ishte një biznes i vogël familjare, dhe merrej kryesisht me prerjen dhe përpunimin e xhamit.

Më vonë falë punës dhe përkushtimit kompania filloi të rritej dhe kështu filloi edhe zgjërimi i aktivitetit, rritja e numrit të puntorëve, zhvillimi i teknologjise si dhe rritja e hapsirave punuese. Nga përvoja jonë shumë vjeqare në këtë fushë kemi arritur që të specializohet çdo fazë e prodhimit të produkteve tona.

Tani ne jemi lider për prodhimin e Panelave Dekorues, Dyerve dhe Dritareve nga PVC si dhe të gjitha llojeve të xhamit. Kompanija jonë e dallon veten në treg përms teknologjisë së re, cilësisë së lartë dhe përkushtimit ndaj konsuatoreve. Zgjedhja jonë e veqant e materialeve si dhe teknologjia e lartë punuese garantojnë jetë të gjatë të produkteve tona, prandaj ne me knaqësi konsumatorëve ju ofrojmë garancion shumë vjeqare.

Moto jonë kryesore është serioziteti ndaj konsumatorëve, përkushtimi i lartë ndaj punës si dhe kualiteti dhe kreativiteti.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Termopan

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
1980
Telefoni
044 111 615 044 111**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina