Terranova Kosova

Prishtina

Rreth Terranova Kosova

Terranova është një markë italiane e modës, e lehtë për t’u jetuar, veshur dhe blerë.

Terrranova moda takohet me përballueshmërinë. Ne jemi një dyqan me një ndalesë për të gjitha nevojat tuaja të veshjeve, duke ofruar një shumëllojshmëri të gjerë stilesh e madhësish

Koleksioni ynë përfshin gjithçka, nga veshjet e rastësishme deri te veshjet zyrtare, me opsione për burra, gra dhe fëmijë. Ne krenohemi që jemi të përditësuar me tendencat më të fundit të modës, kështu që gjithmonë mund të gjeni diçka të re dhe me stil kur na vizitoni.

Terranova, ne besojmë se moda e shkëlqyer duhet të jetë e aksesueshme për të gjithë. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë shitje dhe zbritje të shpeshta për t’ju ndihmuar të kurseni edhe më shumë në veshjet tuaja të preferuara.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Terranova Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
038 795 333 038 795**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina