Terrastone Kosova

Obiliq

Rreth Terrastone Kosova

KOMPANIA JONË
Terrastone Kosova si një nga fabrikat më inovative dhe më të avancuara, është e vetmja fabrikë e cila për herë të parë në Kosovë sjell një linjë prodhimi automatike në përputhje me standardet më të fundit në prodhimin e Mermerit, Granitit dhe të gjithë gurëve natyrorë.

Duke marrë parasysh pozicionin e saj gjeografik, kapacitetet prodhuese, sistemin linear automatik të prodhimit, kompania fokusohet në promovimin e eksporteve në Kosovë dhe ofrimin e produkteve me cilësi të lartë për tregun vendor dhe ndërkombëtar, duke lehtësuar përmbushjen e nevojave të tregut në aspektin logjistik, cilësor dhe aksioneve.

Përveç furnizimit me cilësi të lartë dhe shumëllojshmëri mermeri, graniti dhe guri, të destinuara për klientët në mbarë botën, me strukturën organizative të avancuar aktuale dhe nivelin e lartë të teknologjisë dhe stokut, ofron një zgjidhje afatgjatë për të gjithë klientët. Fushëveprimi i Terrastone Kosova mbulon të gjitha aspektet që nga gurthyesja e gurit, prerja, përpunimi dhe faza përfundimtare deri te ambalazhimi dhe shpërndarja e pllakave të gatshme. Terrastone Kosova eksporton produkte të cilësisë së lartë që përfshihen në pothuajse 20 vende të ndryshme, si në Amerikë, Lindjen e Mesme, Evropë, Azinë Qendrore dhe Lindjen e Largët.

Për të gjitha grupet që merren me këtë fushë, është e rëndësishme të nënvizojmë se Kompania Terrastone Kosova ka linjën më bashkëkohore të prodhimit të instaluar nga kompania lider botërore BRETON dhe PROMETEC, është e teknologjisë më të fundit, prodhim i vitit 2020.

Kompania ka dy gurore në Shqipëri, të cilat mundësojnë nxjerrjen e lëndës së parë të mermerit dhe kanë një efiçencë në kapacitet voluminoz, cilësi të garantuar dhe çmime konkurruese brenda vendit dhe eksportit.

Sipas teknologjisë më të fundit, kapacitetet prodhuese janë në nivel të lartë, duke mundësuar plotësimin e kërkesave për të gjithë klientët dhe duke nxitur kompaninë të fokusohet në eksportimin e produkteve në të gjithë tregun global.

Pika kryesore e fuqishme e kompanisë është se në bazë të guroreve që zotëron, nxjerr në treg lloje të ndryshme mermeri, graniti dhe guri natyror, të cilët do të ndihmojnë në përmbushjen e kërkesave të klientëve, duke kombinuar cilësinë me dizajnin. Ne jemi të gatshëm t’u sjellim klientëve furnizimin me mermer, granit dhe gurë natyralë në pllaka, blloqe dhe të prera në madhësi sipas kërkesave të klientit. Kjo strategji e ka ndihmuar kompaninë të zgjerojë kapacitetet e saj në mbarë botën duke ofruar një organizim të specializuar të logjistikës dhe transportit sipas nevojave të klientëve.

MISIONI!
Misioni i Terrastone Kosova sh.pk shkon përtej prodhimit dhe shitjes së Granitit, Mermerit dhe Gurit Natyror. Si një ekip profesional, ne synojmë të maksimizojmë dhe ruajmë kënaqësinë e klientëve tanë. Për më tepër, ne synojmë të përdorim sa më mirë burimet natyrore të vendit tonë dhe të japim një kontribut për të siguruar që ato të mbajnë pozicionin që meritojnë.

VIZIONI!
Vizioni i Terrastone Kosova është të bëhet një çelës global referues për sektorin e Mermerit, Granitit dhe Gurit Natyror. Me qëllim të realizimit të këtij vizioni, Terrastone Kosova synon t’u ofrojë klientëve produkte me cilësi të lartë në përputhje me nevojat e konsumatorëve duke përdorur teknologjitë më të fundit të prodhimit.

POLITIKA JONË!
Angazhim pa kompromis ndaj cilësisë dhe krijimit të vlerës së klientit me integritet dhe sinqeritet maksimal ndaj të gjitha marrëdhënieve.

GORITORET E GURIT
Karrierat, në zotërim të Fabrikës Terrastone, mundësojnë furnizimin me lëndë të parë mermeri, duke u konsideruar si pikat kryesore dhe kyçe që i mundësojnë kompanisë Terrastone të ketë furnizim të vazhdueshëm me lëndë të parë dhe të plotësojë nevojat për furnizim për të gjithë klientët.

Aktualisht, Terrastone Kosova, duke përfituar nga teknologjia automatike dhe guroret e saj, është në gjendje të përmbushë porositë e konsumatorëve në përputhje me standardet dhe nevojat e furnizimit të përditshëm.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Terrastone Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
045 810 777 045 810**** Shfaq
Vendndodhja
Obiliq