Terre des hommes

Prizren

Rreth Terre des hommes

Fondacioni Terre des hommes, me seli në Lozanë, është anëtar i Federatës Ndërkombëtare Terre des Hommes , e cila bashkon organizata simotra në Zvicër dhe vende të tjera. Kjo lëvizje sjell zërin e tyre në organet ndërkombëtare, evropiane dhe të Kombeve të Bashkuara. Organizon fushata sensibilizuese dhe nënshkruan qëndrime të përbashkëta, gjithmonë në interesin më të mirë të fëmijës.

Terre des hommes (Tdh) është organizata më e madhe e ndihmës për fëmijët në Zvicër. Që nga viti 1960, Tdh ka ndihmuar në ndërtimin e një të ardhmeje më të mirë për fëmijët e paprivilegjuar dhe komunitetet e tyre përmes zgjidhjeve inovative dhe të qëndrueshme. Aktiv në afro 40 vende, Tdh punon me partnerë vendas dhe ndërkombëtarë për të zhvilluar dhe zbatuar projekte në këtë fushë që ndihmojnë në përmirësimin e jetës së përditshme të më shumë se katër milionë fëmijëve dhe anëtarëve të komuniteteve të tyre, në fushat e shëndetit, mbrojtjes dhe ndihmës humanitare. Ky angazhim financohet përmes mbështetjes individuale dhe institucionale, me kosto administrative të mbajtura në minimum.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Terre des hommes

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
OJQ & Shërbime Sociale
Telefoni
https://www.tdh.ch/ https://www.tdh**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren