TETRONIKS

Prishtina

Rreth TETRONIKS

TETRONIKS SH.P.K është themeluar me mision konkurrencën në industrinë e komunikimit, sigurisë, energjisë dhe multimedias me fokusin kryesor të ofrojë zgjidhje teknike profesionale, si sistem radio komunikimi me dy drejtime, sisteme telefonike IP PBX, Sisteme të Vëzhgimit dhe Sigurisë Video, Përkthyes Simultan. dhe Sistemi i Konferencave dhe gjithashtu dizajnimi dhe implementimi i sistemeve rezervë të energjisë.
Për shkak të suksesit fillestar, kompania zgjeroi fokusin dhe aktivitetet e saj në shërbime të tjera, si alarmet e zjarrit dhe vjedhjeve, skanimi me rreze X dhe detektorët metalikë, kontrolli i aksesit, sistemet e kohës dhe frekuentimit, zhvillimi i softuerit dhe së fundmi Sistemet e Integruara të Sigurisë së fundit. .

Kompania jonë fokusohet në ofrimin e shërbimeve cilësore për klientët me ekipin tonë të trajnuar mirë të profesionistëve dhe është shumë fleksibël në gjetjen e mënyrave të reja dhe inovative për të kënaqur klientët dhe për të udhëhequr rrugën në Teknologjinë e Informacionit dhe Industrinë e Sigurisë.

Profesionistët tanë shumë të aftë janë të gatshëm të përballojnë sfidat tuaja me një përzgjedhje të gjerë të pajisjeve, infrastrukturës, aplikacioneve dhe zgjidhjeve inovative që rrisin suksesin e komunikimit tuaj. Me ekspertizën tonë të provuar që u shërben shumë klientëve në pothuajse çdo sektor tregtar dhe publik, ju mund të mbështeteni te Tetroniks për të hartuar dhe ofruar zgjidhjet më të mira për organizatën tuaj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga TETRONIKS

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Teknologji
Telefoni
038 722 253 038 722**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina