The Better Travel

Prishtina

Rreth The Better Travel

The Better Travel Co. ofron shërbime të transportit rrugor të pasagjerëve.

Qëllimi i kompanisë është të lidhë njerëzit dhe vendet duke ofruar një përvojë moderne të rrugëtimit që është e sigurt, e besueshme dhe në kohë.

Menaxhimi profesional dhe vozitësit e certifikuar, sistemi i rezervimeve online, nisja dhe mbërritja në kohë, argëtimi në bord dhe shërbimi cilësor ndaj klientit do ta bëjnë përvojën tuaj të udhëtimit të lehtë dhe të gëzueshme.

The Better Travel Co. është Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar (SHPK) e themeluar në vitin 2019 në Kosovë. Menaxhmenti dhe drejtuesit kanë Certifikata të Kompetencës Profesionale (CPC) për transport ndërkombëtar të pasagjerëve.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga The Better Travel

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
+383 44 10 30 50 +383 44 10 3**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina